kpop one-shots

All Rights Reserved ©

Summary

✐ᵒⁿᵉ ˢʰᵒᵗˢ (+18) ✐ᵏᵖᵒᵖ ᵉᵈⁱᵗⁱᵒⁿ ✐ˢˡᵒʷ ᵘᵖᵈᵃᵗᵉˢ ~o serie de povești scurte, cu unul sau cel mult două capitole, deoarece nu am energia necesară să le transform în cărți. voi posta one-shoturi cu toate trupele, și poate și shipuri. puteți deasemenea să-mi cereți cu cine să fac, dar doar atât. de poveste mă ocup eu. poate pe viitor voi prelua anumite idei și le voi transforma în cărți, depinde de inspirație și de timp. refuz preluarea oricărei idei din carte atâta timp cât nu îmi cereți permisiunea. /member name/+ ² = a doua parte a one-shotului.

Genre:
Erotica / Romance
Author:
artemis
Status:
Ongoing
Chapters:
3
Rating:
n/a
Age Rating:
16+

1 jjk

— Ești gata, n/t?

— Dar nu pot să o fac! Înțelege! țipi la prietena ta, făcând-o să ofteze.

— Ai semnat un contract, n/t!–

— Nu contează! Jeongguk mă va ucide!

Aduci vorba de iubitul tău, el fiind principalul și unicul motiv pentru care refuzi să faci niște poze în niște ipostaze nu tocmai decente, împreună cu un coleg de al tău.

Sunteți într-o relație de doi ani, și nu de mult ți-ai început cariera de actriță. Știai destul de bine nivelul la care putea ajunge gelozia brunetului, și știai cât de dur și nervos putea fi în situațiile de genul.

— Nu va afla! Nu are de la cine să afle!

Lângă voi a apărut Hyunjin, actorul cu care trebuia să ai ședința fierbinte, și totodată cel care ți-a mărturisit de nenumărate ori despre iubirea lui pentru tine.

— Ce faci, puișor? șoptește el atingându-ți talia, mâna lui coborând imediat pe una dintre fesele tale.

— Ai uitat ce s-a întâmplat ultima dată când m-ai atins, perversule. spui îndepărtându-te.

Acum o jumătate de an, urma să se filmeze un scurt metraj despre povestea de dragoste a doi tineri, iar ca actori principali pentru singurul și unicul episod, ați fost aleși tu și el.

Nu știai că Jeongguk avea să fie acolo, dar te așteptai ca el să oprească filmările și să te ia de pe scenă înainte ca buzele tale să se unească cu ale colegului tău, iar pentru că Hyunjin nu a respectat scenariul și ți-a atins într-un mod senzual fesele, Jeongguk a avut grijă să-l învețe minte ce înseamnă să te atingi de iubita lui, încât nu a mai venit la filmări câteva săptămâni bune.

Acum, povestea avea să fie alta. Trebuiau făcute poze pentru revistele pornografice, iar tu ai fost aleasă pentru corpul tău cu înzestrări generoase, talia subțire, abdomenul plat, și frumusețea ta neegalabilă. Hyunjin deasemenea poate fi considerat un model când vine vorba de corpul lui, înnebunind fiecare fată atunci când poartă cămăși, prin ele cunoscându-se pieptul lui robust, și pantaloni mulați pe corp, pentru a-i scoate în evidență coapsele.

Din cauza geloziei lui Jeongguk, v-ați certat atât de tare încât ai ajuns să regreți fiecare cuvânt pe care i l-ai spus atunci când te penetra atât de dur și sălbatic, fără să se lase până nu ți-a dat o lecție pe care nu ai uitat-o nici azi.

Nu voiai să știi ce avea să se întâmple dacă Jeongguk afla de această ședință pe care o refuzai cu toată inima, și nici nu voiai să-ți imaginezi..

— Hai babe, sunt doar niște poze. O să-ți placă să stai deasupra mea ca o felină și să te uiți la mine de parcă aș fi prada ta.

— Te cheamă cumva Jeongguk?–

— N/t! Avem nevoie de tine! Nu are de unde să afle de această ședință! Oricum terminăm până iese el de la lucru. O să fie ceva de scurtă durată.

Ai privit-o urât pe Jiwon, cea care te ajuta cu hainele și machiajul, și totodată prietena ta, și te-ai lăsat condusă de ea în vestiar, pentru a-ți alege ținuta.

Hyunjin a rânjit privind arzător spatele tău până ai ieșit din aria lui vizuală, scoțându-și telefonul și intrând în agendă, formând numărul pentru a suna cu necunoscut.

— Alo? se aude vocea iubitului tău de celălalt capăt al firului.

— Nu ai vrea să o ratezi pe n/t făcând niște poze erotice cu mine, nu-i așa Ggukie? Te aștept pe platoul de filmare, bătăușule.

I-a închis în nas și s-a întors înspre cea ce a venit să-i desfacă un nasture de la cămașă, ăsta fiind ultimul pas înainte de a apărea în fața camerei alături de tine.

Te-ai îmbrăcat cu o rochie extrem de scurtă și provocatoare, transparentă, lăsând la vedere lenjeria ce o purtai pe dedesubt, fiind formată dintr-un sutien de piele ce se lega cu curele de restul ținutei.

Lumina reflectoarelor a fost plasată pe tine, văzându-l pe Hyunjin stând pe canapeaua din piele din mijlocul platoului.

Te-ai dus scârbită înspre el, acesta trăgându-te peste el brutal, picând cu mâinile pe abdomenul lui. S-a ridicat în șezut cu tine deasupra, ducându-și buzele la gâtul tău în timp ce vedeai mii de aparate făcându-vă poze.

Ți-ai dus mâinile pe spatele lui începând să îl mângâi, privind fix la camera ce vă făcea poze.

I-ai simțit buzele mizerabile pe umărul tău, vrând ca asta să se termine cât mai repede posibil, deci trebuia să te miști cât mai repede posibil.

Ai ajuns față în față cu el, mâinile tale coborând senzual către abdomenul lui în timp ce vârfurile nasurilor voastre s-au atins.

Ți-ai lăsat capul pe spate când i-ai simțit respirația coborând pe gâtul tău, închizându-ți ochii pentru câteva secunde.

Ai auzit câteva strigăte însă chiar când să te uiți ce se întâmplă, cineva te-a tras brutal de pe acea canapea, văzându-ți iubitul mai nervos ca niciodată.

— Ce dracului se întâmplă, n/t?! țipă privind la animalul ce rânjea la el.

— Jeongguk, eu–

— Plecăm!

A privit în jos la hainele tale și te-a tras brutal după el, simțind cum mâna lui mai avea puțin și-ți rupea încheietura.

Până aici mi-a fost. O să mă distrugă.

Gândești în timp ce ochii ți s-au umezit, auzind strigăte în urma voastră.

— Jeongguk, mă doare..

Gemi când ajungeți la mașina lui, izbindu-te dur de o portieră și lipindu-ți corpul de al lui. Ai scrâncit și ți-ai ridicat privirea înspre ochii lui mai negrii ca niciodată, simțind cum buza de jos îți tremură ușor..

— Ce mi-ai spus tu mie când ai plecat de acasă, n/t? Va fi doar o ședință normală de poze, huh? Cum ai permis ca urâtul ăla să te atingă în halul ăla?! țipă el de data asta, tu tresărind. Urcă. spune de data asta calmându-se.

A deschis portiera mai să o scoată de la locul ei, făcându-ți semn din cap să intri în mașină.

— E-Eu.. Eu vreau s-să rămân la Ji-won.. Să te mai calmezi–

— Mergem acasă! Nu mă face să repet a doua oară, sau o să te pedepsesc aici, în această parcare! Cum nu ți-a ajuns data trecută când ai făcut asta, de data asta o să am grijă să memorezi perfect cine este stăpânul tău, kitty.

Inima ta a tresărit la auzul acelor cuvinte, lacrimi căzând pe obrajii tăi.

Ți-a tras-o atât de dur atunci încât nu ți-ai mai simțit zonele intime câteva ore..

— Te implor, nu a fost vina mea–

— Dar a cui? Te-a legat cineva forțat deasupra lui?! Spune-mi, și o să am grijă personal de el! O să-l fac să-și uite numele, indiferent de persoană. Sau acea persoană ești chiar tu?

Ai privit speriată înspre el, văzând cum mâna lui îți șterge lacrimile.

— Urcă odată. Urmează o seară lungă, pe care nu o vei uita niciodată.
Continue Reading Next Chapter
Further Recommendations

Hicmat Jamal-eddine: Wishful thinking to most women.

Bronnerz83: This was so beautifully written and fantastic. Thanks for another great story (again) 💚

RockCandy: A bit dark but it hooks you in and you'll be curious for more. Looking forward to more updates

Kaitlyn: Short but so good...your descriptive writing is on point. Will have to keep this book in mind when I need a reread.

Tina Figueroa: Yeah baby, I love this book..

Toni: Amazing book. Absolutely love it. Can't wait for the next chapter!!

Charlene: Great story

Ruth Adkins: I love this story, I am waiting for the next update, I hope it is soon.

More Recommendations

Cecilia: It is a Nice story, but it has predictable characters, and the time line is a little bit messed up

Segail Brown: The story line is a bit confusing with the pov but its doable

Shawn Cassidy: What a great can't wait for me

About Us

Inkitt is the world’s first reader-powered publisher, providing a platform to discover hidden talents and turn them into globally successful authors. Write captivating stories, read enchanting novels, and we’ll publish the books our readers love most on our sister app, GALATEA and other formats.