Min älskade-Del 1

Chapter 10 Blake

Anne

Jag vaknar helt sömndrucken, gud jag måste sovit i flera dygn känns det som.

Haft drömmar om olika människor som jag är osäker på om jag någonsin mött. Speciellt en man, han förföljer mig överallt. Är så van att alltid drömma om Charles så detta är helt nytt.

Mannen känns bekant på något sätt, men jag vet inte hur eller varför han gör det.

Mina tankar återgår till Blake, vad vill han med mig? Hans förmåga är delvis att hitta varulvar med speciella förmågor. Kan det vara så att han även då också vet vilka de är? Även innan de själva vet?

Jsg kanske skulle släppa in honom i mitt huvud och ta reda på det, Charles vill inte att jag ska det.

Jag vänder mig i sängen och tittar på min fina älskling, han ligger på sidan med ryggen mot mig och han är verkligen helt perfekt. Jag följer han tatueringar längs ryggen, ser en kvinna stå med en korp på axeln med en ringar av vargar runt sig. Kvinnan ser exakt ut som jag, han har låtit tatuera in mig. Så som han sett mig i sina drömmar, ur hans minne. Jag kysser hans skuldra försiktigt, lägger min arm runt honom och smeker hans mage.

Han vänder huvudet mot mig och kysser mig.

-"Godmorgon älskling." Viskar han trött.

-"Godmorgon, hur länge har jag sovit?"

-"Ca 2 dygn."

-"Va?? Oherreguud.. Jag måste höra av mig till alla!! De måste undra var jag är."

-"Mamma har tagit hand om det, du får träffa dem ikväll, de är hitbjudna på middag."

-"Men.. hur?"

-"Min mammas förmåga är helt enastående och hon får alla lita på henne."

-"Okej, bra." Jag fortsätter längre ner och hittar hans stånd. Jag smeker den sakta och kysser han i nacken.

-"Någon är sugen?" Skrattar Charles.

-"Och någon verkar gilla det." Jag ökar takten och han lägger sig på rygg.

Jag svingar mig upp och gränslar honom. Jag gnider mig mot hans stånd så han riktigt känner hur blöt jag är. Han blundar och slickar sig om läpparna, viskar att jag ska flytta mig högre upp. Jag lyder och nu sitter jag vid hans huvud. Han greppar tag om mina skinkor och jag särar så han kommer åt att slicka mig. Jag gnider mig mot hans tunga medan jag för mina händer mot mina bröst och drar med fingrarna över mina styva bröstvårtor. Han slickar och suger ivrigt och jag känner hur det är nära, jag ökar takten och explosionen kommer fort. Jag tittar ner och möter hans blick och jag är förtrollad, av honom, av det här. Jag rider hans tunga medan hela jag rycker av vällust.

Pulserande av njutning hoppar jag neråt och sätter mig så jag har hans stånd precis vid öppningen. Låter ollonet glida upp och ner så han känner hur blöt jag är, jag ser hur han kippar efter andan. Böjer mig fram så han kommer åt mina bröst. Han börjar slicka på ett av bröstvårtorna och masserar den andra.

Det är så skönt, jag skyndar långsamt in den och rider sakta medan jag gnider mig mot honom. Han fattar tag om mina skinkor igen och för mig upp och ner, upp och ner. Snabbare, hårdare. Han är nära, den är så hård, jag kniper och kramar åt och jag är nära igen. Att känna den i mig, hur den stöter djupt i mig. Nu nu nu stönar jag och han kommer med mig. Jag känner hur den pulserar i mig, jag känner hela den fylla mig. Jag kastar mig framåt på hans bröst, helt skakig och avslappnad.

-"Nu vill jag ha frukost älskling." Flinar jag belåtet.

När vi kommer ner till köket sitter Jacob och dricker kaffe.

-"Godmorgon turturduvor!" Säger han och han drar lite på ena mungipan.

-"Godmorgon Jacob. Får jag fråga en sak? Undrar jag medan jag häller upp lite kaffe.

-"Självklart.

-"Jag har tänkt på en sak. Charles håller inte med mig såklart, men jag vill ha lite fler åsikter." Han tittar frågande mellan mig och Charles.

Charles ser lika frågande ut han.

-"Är det här om Blake?" Hör jag Charles i mitt huvud.

-"Ja det är det, jag vet vad du tycker, men jag tror jag kan få reda på mina krafter om jag antingen släpper in honom eller träffar honom."

-"Fan Anne!!"

Jag nonchalerar honom, tittar på Jacob igen.

-"Jo i och med Blakes förmåga, så tänkte jag att jag kanske skulle träffa honom för att ta reda på vad mina är. Charles tror att jag har starka förmågor och iom att jag delvis är häxa så kan de vara svåra att hitta på egen hand." Jag pausar, försöker tolka hans ansiktsuttryck.

-"Han försöker även ta sig in i mitt huvud." Säger jag osäkert.

-"Va? Hur kan han det?? Han tillhör inte vår flock?"

-"Vi vet inte Jacob, vi ska försöka ta reda på det." Säger Charles, han går fram till mig och kysser mig på pannan.

-"Om du verkligen vill? Älskling.. så gör vi det."

Säger Charles men han ser nedstämd ut.

-"Vad är det Charles?" Jag tittar på honom, försöker tolka honom.

-"Han vill ha dig Anne, han sa att du var hans. Tänk om.. tänk om.. du.."

-"Men Charles! Jag är DIN! Ingen annans.. vi hör ihop.. du och jag. DU har märkt mig."

Han kramar mig hårt och han borrar in sitt huvud i mitt hår. Jag tar min hand på hans.

-"Ta min hand." Ber jag honom och han tar min hand i sin.

Tusen bilder fladdrar framför ögonen, jag koncentrerar mig och försöker allt i min makt att föra över min lust, min åtrå och mina känslor jag har för honom. Att mitt hjärta slår för honom, nu och för alltid.

Helt plötsligt fladdrar det bilder, snabbt, jag ser jag mig själv stå mellan Charles och mannen jag drömde om i natt. De drar båda i mig, jag har en korp på min axel. Jag tar min ena hand och sträcker den mot Charles. Den andra åt mannen från drömmen och på några sekunder står de båda tätt vid min sida. Båda lika ivriga att ta på mig, känna mig båda med lika mycket lust. Jag kyssar Charles och tar hans hand och för den mellan mina ben. Rör den så hans fingrar särar mina blygläppar. Han andas häftigt och letar sig in i mig. Jag vänder mig mot den mystiske mannen, tittar honom djupt i ögonen, jag särar på läpparna, lutar mig fram mot honom. Precis som att jag skulle kyssa honom men hejdar mig. Charles sätter sig ner på knä och börjar slicka mig, jag stönar och håller blicken fäst och hans frustration är glödhet. Jag måste bryta, jag måste vakna..

Jag släpper Charles hand och vi båda väcks upp och vi greppar ett hårdare tag om varandra. Han blick är förödande.

-"Blake! Anne vad gjorde han i din syn? Vad var det där?" Morrar Charles

-"Blake?? Var det där Blake?? Jag vet inte, det har aldrig hänt innan. Allt är nytt för mig." Säger jag och jag känner tårarna börjar rinna.

-"Förlåt älskling, förlåt mig." Bedjar Charles och kramar mig.

-"Vad är det som händer?" Julie har kommit in i köket.

Jag sträcker min hand mot henne och hon tar den. Allt jag tänkt och sett spelas upp som en ridå. Jag blir yr och börjar falla, Charles lyfter upp mig och bär mig in till vardagsrummet och lägger mig i soffan. Julie följer efter och de sätter sig hos mig.

-"En del av din förmåga är se i framtiden, dock inte självklara syner utan mer tolknings syner.

De kan ibland vara svårtolkade men du kommer att lära dig."

-"Vad betyder denna synen tror du?"

-"Jag vet inte hjärtat, men jag vet att du måste släppa in honom. Det kan komma ett krig mellan flockarna och du kan ha en avgörande del i det."

Jag tittar på dem, vet inte vad jag ska säga men jag vet att jag måste släppa in honom. Jag måste träffa honom.

-"Charles, är detta okej för dig? Du vet att jag måste träffa honom."

-"Jag känner det du känner för mig Anne, jag har ditt hjärta, det kan han aldrig ta ifrån mig. Jag följer dig vart du än går." Han tittar ner i golvet och jag ser hans käke är stel och sammanbiten. Jag tar min hand på hans kind och han slappnar genast av.

Jag är redo, jag blundar och börjar ropa hans namn.

-"Blake? Hör du mig? Blake.. kom.. Blake..

-"Anne.. kom.."

.-"Blake.. var är du?"

-"Om du vill kan vi mötas här inne, om du tänker på en plats så kommer jag."

Jag tänker på platsen där vi tog hjortarna, en liten äng mitt i skogen. Jag koncentrerar mig och försöker se mig där.. det blixtrar i olika färger och helt plötsligt står jag på ängen. Jag tittar mig omkring och ser Blake, mannen jag drömt om. Han går mot mig med smidiga och självsäkra steg,

Han har mörkt kort lite rufsigt hår, svart skägg som är väldigt välvårdat klippt. Närmre två meter kanske. Vältränad och väldigt vacker. Han har bar överkropp och hans muskler är spända, en tatuering över bröstet och några ner på armarna.

Mitt hjärta rusar och jag vill inte att han kommer närmre, min kropp förråder mig.

Han stannar några centimeter ifrån mig, jag tittar upp på honom och han ler magiskt.

-"Äntligen möts vi min älskade."Säger han med dov hes röst.

-"Älskade?"

-"Ja min varg har valt dig som min älskade"

-"Men nej.. Jag är märkt, jag är Charles Luna, det går inte.. jag har en älskade redan.. jag älskar Charles."

-"Jag vet, men känner du inte? Vi hör ihop, du och jag Anne, vi hittar ett sätt."

-Blake nej, det går inte.."

Jag hinner inte säga mer förrän han lyfter upp mig och kysser mig på munnen. Hela min kropp vaknar och det känns som tusen kyssar fyller min kropp. Jag kan inte besvara kyssen även om jag vill, det går inte, kan inte göra detta.

-"Nej Blake, du får inte!" Skriker jag och sliter mig loss.

-"Jag ser på dig att du känner det." Ler han triumferande.

-"Och ja just det min älskling, detta är en av dina många förmågor, det är du som gör detta. Jag kan lära dig allt om dina förmågor. Men då måste du träffa mig igen." Han smeker min kind och sedan försvinner.

Jag vaknar häftigt och är tillbaka i Charles vardagsrum. Jag sätter mig upp och tittar på Charles, Tom, Jacob och Julie.

-"Jag träffade honom.. jag kunde återskapa en plats ur minnet.. och föra oss dit.. han.. han tror jag är hans älskade.. och han försökte kyssa mig.. jag stötte bort honom.. och.. han sade att jag har många förmågor och han hjälper mig gärna med dem om jag går med på att träffa honom"

-"Den jäveln! Han kysste dig?? Han är död!!" Charles förvandlas medan han springer iväg ut genom dörren och in i skogen.

-"Nej Charles!! Det är det han vill!! Att du ska bli arg så ett krig kan startas!

snälla Charles!!" Han lyssnar inte, han har stängt mig ute! Helvete!

Continue Reading Next Chapter

About Us

Inkitt is the world’s first reader-powered publisher, providing a platform to discover hidden talents and turn them into globally successful authors. Write captivating stories, read enchanting novels, and we’ll publish the books our readers love most on our sister app, GALATEA and other formats.