Min älskade-Del 1

Chapter 12 Kärlek

Anne

Jag känner Charles hand, hans fingrar som drar försiktigt genom mitt hår. Har lindar små slingor runt sina fingrar, en lätt suck från honom ger mig lätt gåshud som sprider sig längs min nacke och ner över min rygg.

-"Lägg dig hos mig."

-"Nej, du är skadad."

Han lyfter bandaget och det finns inget mer än ett ytligt skrubbsår kvar av det som en gång varit ett stort köttsår.

Han sätter sig upp och kastar upp mig så jag hamnar liggandes på honom.

-Charles!?" Utbrister jag fnittrande.

-"Tänk om någon kommer in." Viskar jag lite oskyldigt.

-"Jag är deras alfa, de vet att de inte ska komma in." Säger han med ett stort flin.

Han tar mitt ansikte i sina händer, tittar mig i ögonen, sen ner på min mun. Jag slickar försiktigt mig om läpparna, vill så att han kysser mig.

-"Du är så vacker, dina ögon dina läppar, du är min." Han sträcker ut sin tunga och nuddar försiktigt på mina läppar. Jag sträcker ut min tungspets, möter hans och en ström av berusning går genom kroppen. Jag pressar mina läppar mot hans och han särar dem så våra tungor åter igen kan mötas.

Jag känner hans stånd under mig och börjar gnida mig försiktigt mot honom. Våra blickar möts och hans blick avslöjer att han verkligen åtrår mig. Hans vackra ögon kan jag inte få nog av, jag kan drunkna i dem i all evighet.

-"Ta av dig för mig." Ber han mig medan han lägger sig till rätta och lägger händerna under sitt huvud.

Jag sätter mig upp och drar tröjan över huvudet, kylan som slår mot mina bröst gör bröstårtorna styva och han ögon spärras upp för en sekund.

-"Åh ingen BH under." Flinar han medan han tittar upp och ner på min nakna överkropp.

Jag kastar mig på rygg bredvid honom och knäpper upp knappen på mina byxor. Jag lyfter rumpan och drar ner byxorna, när de och trosorna kommit ner på låren lägger jag mig igen med en duns. Fnittrar lite och får bita mig i underläppen för att inte börja skratta.

Drar sedan av mig byxor och trosor så jag ligger i bara strumporna.

Han sätter sig upp, hasar ner så han hamnar vid mina ben. Han särar på dem och lyfter ena benet för att kasta av strumpan. Tar sedan andra för att göra likadant. Det pirrar genast till i underlivet, jisses hur kan en sån liten gest vara så sensuell?

Sedan lägger han sig till rätta med sitt ansikte så han kan slicka mig. Han slickar lätt på läpparna med tundspeten, lite hårdare så han kommer mellan dem. Han hittar min klitoris, sveper tungan upp och ner medan hans händer letar sig upp till mina bröst. Jag särar mina ben lätt uppåt så han kommer åt, tar ett hårt tag om sänggaveln och blundar.

Han suger lätt på klitoris och för fingrarna sakta över mina bröstvårtor, jag drar in luft och håller andan några sekunder. För att sedan släppa ut luften i ett långt stönande.

-"Åh Anne, du smakar underbart."

De orden gör mig så upphetsad, min Charles, jag vill ha honom nu, känna honom i mig.

Han tar ena handen från mitt bröst och för det ner till mitt kön, fingrarna leker sig in i mig. Först ett som sakta förs in och ut, sen två, han stöter dem in i mig om och om igen. Han kommer åt min punkt, igen, igen och igen. Han blir ivrigare och hans mun och tunga känns magiska. Orgasmen är nära, det drar ihop sig, hela min kropp fylls med sådan njutning att tårarna börjar falla. Pulserande kramar jag åt hans fingrar medan orgasmens storm virvlar förbi. Han slutar, kysser mig på magen och viskar-"Du är underbar."

-"Åh Charles, du är underbar." Svarar jag medan tårarna rinner.

Han lägger sig bredvid mig och torkar bort en tår från min kind.

-"Är du ledsen?" Han ser osäker ut.

-"Ja, eller nej, jag är.." Jag pausar en lång stund.

-"Jag var nära att förlora dig, mitt hjärta.. det gick nästan i tusen bitar.. och din smärta, jag kände den.. detta är mer än kärlek.. det bandet vi har.."

-"Jag vet älskling, det är starkt och intensivt. Det är så för oss, vår sort, dock inte för alla. Vissa känner inget speciellt band trots att de hittat varandra sen de var små."

-"Jag är väldigt glad att vår dragningskraft till varandra är så stark. Denna känslan.. den är unik, härlig och överväldigande." Jag vänder ryggen och rumpan mot honom och lägger mig tätt intill. Han lägger armen om mig och kysser mig i nacken.

Denna stunden, bara vi, jag önskar så att den varade för evigt. Hans hand trevar sig från min axel ned över min arm, sedan tillbaka igen för att sedan treva sig ner över mitt bröst.

Jag drar efter andan och trycker min närmre mot honom. Hans stånd trycker mot mina skinkor och jag känner hans lust efter mig.

-"Nu älskling, ska jag älska med dig. Ställ dig på alla fyra." Säger han med hes röst, medan han ställer sig på knä bredvid mig. Jag hasar mig upp på alla fyra och putar upp med rumpan.

Han daskar försiktigt till mig och direkt efter knådar mina skinkor, han upprepar lite hårdare och smärtan och knådandet gör så att det drar ihop sig av njutning. Det gör ont men det är så skönt samtidigt.

Han kommer närmre, drar sitt ollon upp och ner vid springan, precis så läpparna säras lite.

Upp och ner över min klitoris, jag ryser av behag och lust. Jag känner att den är riktigt hård och jag pressar bakåt för att visa att jag vill att han stoppar in den.

-"Vill du ha den?"

-"Ja." Flämtar jag nästan bedjande.

Han stoppar in ollonet en liten bit och sedan ut igen. Nej.. in.. Jag blir galen.. Han gör om proceduren igen, men denna gången trycker jag bakåt så den åker lite längre in. Han stönar till och ger efter. Han trycker in den djupt i mig, ut nästan helt för att sedan trycka in hela igen.

Åh, gud, den är så hård och den fyller hela mig. Han för den in och ut, sakta sakta, men jag vill fortare.

Jag börjar möta honom, försöker öka takten och han uppfattar. Han tar tag om mina höfter och börjar öka ännu mer. Han kommer djupt in och varje gång stöter den i min g-punkt. Hårdare, fortare, mina skinkor slår emot honom så det smackar högt. Ljudet eggar honom och han är nära, jag känner det. Den är så hård nu och jag kramar åt ordentligt. Nu.. nu kommer jag, hela underlivet pulserar, det drar ihop sig och han kommer som på beställning. Han fyller mig och våra kön pulserar i takt med varandra tills vi båda faller ner i sängen.

Jag ligger på mage och andas häftigt, han ligger uppe på mig och kramar mig hårt.

-"Du, det där va.." han avbryter mig med en kyss.

-"Magiskt." Viskar han, han drar sig ur och lägger sig vid min sida.

-"Jag älskar dig." Viskar jag försiktigt.

-"Och jag jag dig min älskling." Säger han och pussar min panna. Jag ler löjligt och pussar honom tillbaka på kinden.

-"Jag går och tar en dusch, vill du göra mig sällskap? Han nickar och vi går in i badrummet som tillhör gästrummet.

Vi tar en varm lång dusch, jag känner hur avslappnad jag är just nu, men kommer på att min familj och Jonna ska komma ikväll.

Jag väcks ur mina tankar av Charles som står och torkar sig.

-"Nu måste vi samla hela flocken, det kommer bli ett stort krig.

Jag har kallat på alla och de kommer ta några dagar innan alla är här.

Kvinnor och barn kommer hållas skyddade, vi har en som kan blockera att de upptäcks."

-"Jag kommer inte gömma mig Charles! Jag kommer strida med dig." Han tittar frustrerat på mig.

-"Jag har några dagar att utforska mina krafter. Jag vet att jag kan mer, jag känner det, jag kommer att vara till nytta."

-"Inte om du blir skadad, inte bara att jag blir sårbar, utan för att jag inte kan.. kan inte vara utan dig. Händer det dig något, jag vet inte vad jag skulle ta mig till."

-"Det kommer inte hända mig något, jag ska vara med dig, av samma anledning som du har. Om du blir skadad? Jag kan rädda dig."

-"Snälla Anne, vi pratar om det här på stormötet när alla är samlade, vi får se vad resten tycker."

Det knackar på dörren och en röst på utsidan säger att middag snart är klar och att gästerna snart kommer.

Ja jisses vad hungrig jag är, helt glömt bort att äta, det är nog ett dygn sen sist.

-"Kom nu klär vi på oss och går ut till de andra och hjälper till med förberedelserna.

Tycker det ska bli kul att träffa din vän och din farbror." Säger Charles medan han drar på sig sina kostymbyxor.

Jag nickar och ler med lite smått panikkänsla i kroppen. Hur ska de reagera? Vad kommer de tycka?

Charles kramar om mig och viskar att allt kommer gå bra. Glömt att vi kan prata via varandras tankar nu efter förvandlingen.

Jag drar på mig en mörkröd knälång fodralklänning, till det ett par svarta pumps. Matchar Charles röda skjorta. Han har lämnat några knappar öppna vid halsen och man kan se lite av hans sexiga bröst. Jag tittar upp på honom och ler. Han är verkligen den vackraste mannen jag sett.

-"Och du är den vackraste kvinnan jag någonsin skådat". Han tar min hand och öppnar dörren,

-"Damerna först". Säger han ett flin.

Continue Reading Next Chapter

About Us

Inkitt is the world’s first reader-powered publisher, providing a platform to discover hidden talents and turn them into globally successful authors. Write captivating stories, read enchanting novels, and we’ll publish the books our readers love most on our sister app, GALATEA and other formats.