Min älskade-Del 1

Chapter 14 fångad i en dröm

Blake

Helvete! Varför kommer jag inte fram igen? Hon är så stark och så jäkla envis!

Jag går otåligt fram och tillbaka inne på mitt kontor i stan. Jag ska förhandla tidigt imorgon bitti och detta stör min koncentration.

Skit! ANNE! Jag måste prata med henne nu! Måste få känna henne igen. Hennes läppar.. åh min varg är helt tokig.

Delvis för att den där satans C har dödat min bror men också för att han märkt min älskade!

Dev var en skitstövel på riktigt, dålig attityd och impulsiv men han var min lillebror.

C ska få sota för det här! I morgon ska jag ha ett möte med Christofer Stark, ledaren över vampyrerna i byn. Vi har hjälpt dem med vissa lösdrivande varulvar så de är skyldiga mig en tjänst. De ska få hjälpa mig i kriget mot C.

-"Anne! Kom igen nu släpp in mig!"

-"Snart Blake.. snart.. vid ängen.."

Äntligen! Hon släppte in mig, gaah hennes röst gör mig helt tokig. Kan bara tänka på att slita av henne klädern och..

-"Blake.. du vet att jag kan hjälpa dig nå fram till henne." Pamela pausar lite, tar ett djupt andetag och fortsätter. -"Alltså dina tankar är så höga när du tänker på henne att dem inte går att undvika.."Säger hon och tittar ner I golvet, hon vet att jag hatar att hon gör det när jag inte tillåtit henne.

Pamela är en av mina nyaste tillskott, hon kan läsa tankar och gå in i huvudet på andra och styra deras tankar. Lång smal brunett med mörka bruna ögon. Hon är en jäkla brat, älskar att vara uppnosig.

-"Hur då menar du?" Säger jag och ställer mig tätt intill henne.

-"Ääm.. jo.. jag kan ordna så du kan besöka henne i hennes dröm.. där har hon inte kontroll.. där kan du.. göra vad du vill med henne.." Säger hon och slickar sig runt läpparna.

-"Det säger du.. då får du fixa det inatt." Säger jag och lutar mig fram och kysser henne.

Hon är sexig som tusan när hon tittar upp på mig så där lite osäkert. Hon biter sig I läppen och jag greppar tag om hennes skinkor.

Hon sätter sig på mitt skrivbord och särar på benen. Hon är lika kåt som jag, hon går igång när jag dominerar över henne. Och ja jag måste få utlopp för mina känslor för Anne.

Jag för in hand in under hennes kjol, inga trosor, såklart. Hon är varm, fuktig och redo. Jag för mitt finger upp och ner i springan och gnuggar försiktigt hennes klitoris.

-"Blake." Suckar hon

-"Tyst! Vänd dig och lägg dig över skrivbordet!"

Hon lyder blint, drar upp kjolen och lägger sig på mage. Jag känner hur jag hårdnar ännu mer, jag tittar ner på hennes bara rumpa och särar på hennes skinkor med mina händer. Hon stönar till, hon vet precis vad som väntar. Jag sätter mig på knä för att smaka på henne, jag fantiserar att det är Anne som ligger här redo för mig. Jag slickar hungrigt och kan inte hålla mig längre, jag måste tränga in. Jag reser mig fort, trycker in den och några juck så är jag nära att kommer, så jag drar ut den och sprutar över hennes rumpa.

-"Va fan Blake? Är du redan klar? Jag då?" Muttrar hon irriterat.

-"Du får mer efter du hjälpt mig inatt." Småler jag.

Hon himlar med ögonen och klampar iväg ut genom dörren.

Anne

Jag ligger i sängen och tittar upp i taket, vilken kväll. Jag är verkligen helt utmattad, så mycket som kommit upp till ytan på så kort tid. Imorgon ska Jack hjälpa mig minnas några av mina förmågor som barn. Jag kan tydligen kontrollera naturen, eld, vatten, jag ler när jag tänker på att de måste haft ett helvete med mig som barn. Men Nanna hade tydligen lagt en besvärjelse på mig så dem dämpades. Därför jag måste lära om, typ, de finns där men mina sinnen har glömt. Jag såg dock en del glimtar när jag kramade honom. Jag väcks ur mina tankar av Charles som suckar och pustar besvärat.

-"Anne, ska du träffa Blake ikväll?" Frågar Charles medan han bekymrat drar fingrarna genom sitt tjocka rufsiga hår.

-"Han släpper inte in mig nu, förstår inte för han var så ivrig nyss." Svarar jag och är uppriktigt ledsen över att han stängt mig ute. Varför är jag det? Vad håller min hjärna på med?

-Anne, du måste hålla dig undan Blake! Vi tillhör Charles". Säger min varg bestämt.

-"Jag vet, jag vet, och mitt hjärta vet, det är bara det att nu när Dev är död pga Charles... så vill jag även ha koll på Blake. Han kommer vilja hämnas.. och det kommer bli krig.. om jag inte kan stoppa det. Jag har en plan.."

-"Jag vet din plan! Men jag gillar den inte."

-"Jag vet.. jag vet.."

Jag tittar på Charles, han ser så ledsen ut. Men store starke bjässe ser så liten och sårbar ut. Jag vänder mig om så jag ligger mot honom. Han vänder sig så vi nu ligger mot varandra. Jag lägger försiktigt min hand på hans kind och koncentrerar mig. All min kärlek, alla mina lustar och upprymdhet jag känner med honom bubblar som het lava i ådrorna, jag tittar på honom och hans ögon börjar lysa röda. Jag blundar och koncentrerar mig ännu mer, jag öppnar mina ögon igen. Jag tittar på honom och ser att min hand börjar lysa, som glöd skiner den upp. Han andas häftigt och hans blick blir intensiv och jag känner hans stånd mot min mage.

-"Känner du? Min älskade?" Frågar jag?

-Ja.. jag känner dig." Svarar han med låg och hes röst.

Jag tar bort min glödande hand och för den ner mot hans stånd. Han kastar bak huvudet och stönar högt.

-"Känner du?" Frågar jag igen. Han svarar med tankar och känslor. Jag drar förhuden upp och ner samtidigt som jag kysser hans hals.

Fortare och fortare.. han är nära, så nära.

-"Kom älskling, kom." Viskar jag I hans öra och han släpper på trycket i ett högt growlande.

-"Mitt vilddjur viskar jag och kysser honom. Känner mig plötsligt väldigt väldigt sömnig, behöver verkligen sova.

-"Jäg älskar dig Anne, mer än du anar.. Mitt liv är fullständigt med dig. Innan jag hittade dig var allt grått.. nu är det fullt av färg."

Han sätter sig upp och småler, jag lägger min hand på hans.

-"Exakt så känner jag med älskling." Viskar jag, så himla trött så jag nästan sluddrar.

-"Sov du hjärtat, så ska jag gå ner och prata med Tom och Jacob." Säger Charles , pussar mig i pannan medan han klär på sig kläderna. Innan han hunnit ut genom dörren svartnar allt.

Jag sitter nu i en fåtölj inne I ett.. arbetsrum/ kontor tror jag. Det är ganska mörkt så jag ser inte så mycket men ser att det är någon i andra sidan rummet. En skrivbordslampa är det ända som är tänt.

-"Hej Anne, vad trevligt att du tittar förbi mitt kontor."

-"Öh.. Blake?" Det låter precis som honom. Mannen sitter vid sitt skrivbord bakåtlutad i sin stol. Mannen böjer sig fram sakta och lägger armarna på bordet

I ljuset av lampan ser jag nu Blakes ansikte.

-"Hej älskade." Säger jag med ett brett leende.

Jag får inte fram ett ljud utan sitter där tyst och tittar på honom.

-"Vad jobbar du med Blake?" Frågar jag, försöker luska fram varför jag är här. Drömmer jag?

-"Jag är prisjägare kan man säga. Jag jagar fatt på.. ja alla varelser för pengar. Så vad kan jag hjälpa dig med?"

Han reser sig upp och börjar sakta gå mot mig, nej nej han får inte komma närmre. Hela min kropp blir som berusad, kan inte röra mig. Vad är det här?

Han står nu framför mig och tittar ner på mig där jag sitter.

-"Vad vacker du är Anne, perfekt." Viskar han medan han sätter sig ner på knä framför mig.

Jag har en kort klänning på mig och.. inga trosor känner jag nu?? Hur? Åh gud...

-"Blake, nej snälla." Jag blundar, jag måste härifrån men är helt oförmögen att göra något. Jag måste vara förhäxad eller något! Nej nej hans händer börjar leta sig upp längs mina ben. De har nu nått mina lår, han för ena handen mellan mina ben och jag drar en djup suck.

-"Åh älskling du har inga trosor på dig, precis som jag vill ha dig." Han drar fingret längs min springa och för den sen mot sin mun.

-"Mm du smakar himmelskt." Stönar han fram

Nej nej! Jag måste vakna!

-"Nej Blake!"skriker jag. Jag måste koncentrera mig, jag måste vakna nu. Hela jag spänner mig och jag känner hur det börjar snurra fort fort. Tänker på Charles, vårat rum. Charles.. Charles.. Det blir varmt och det känns som jag brinner.

I ett vrål vaknar jag upp i min säng, helt svettig och det känns som jag druckit en hel flaska vin eller något.. vad fan hände..

Dörren in till sovrummet slängs upp och Charles står där och stirrar på mig.

-"Vad händer Anne?? Jag kände din panik och sedan ditt skrik. Anne??" Frågar han nästintill panikslagen.

-"Blake." Svarar jag och blundar. Det måste vara han som gjorde det här på något vis.

-"Den jäveln! Vad gjorde han?"

-"Jag vet inte riktigt, jag drömde och han var med i drömmen, men det kändes inte riktigt som en dröm. Hämta din mamma Charles!"

Han nickar och springer iväg som en blixt och är snabbt tillbaka.

-"Hon är på väg älskling." Säger han medan han går emot mig, han sätter sig på sängkanten och tittar på mig.

-"Anne.. vi måste göra något åt Blake.." Han pausar några sekunder. -" Vi ska ha stormöte med de andra flockarna om två dagar, då ska jag presentera dig som min Luna. Sen förklara krig mot Blake.. sen får vi se vilka som följer med mig.."

Det knyter sig i magen, tanken att Charles kan bli skadad igen. Tanken att Blake skulle bli.. nej nej nej.. varför känner jag så? Varför bryr jag mig om Blake??

Continue Reading Next Chapter

About Us

Inkitt is the world’s first reader-powered publisher, providing a platform to discover hidden talents and turn them into globally successful authors. Write captivating stories, read enchanting novels, and we’ll publish the books our readers love most on our sister app, GALATEA and other formats.