Min älskade-Del 1

Min andra chans

Jacob

Jag tittar på Jonna som står vid fönstret i mitt sovrum. Mitt hjärta rusar av frustration och förvirring. Hur kan jag känna så här starkt för en kvinna, en häxa? Jag hatar wiccas! Men Jonna.. kan hon vara min älskade? Nej nej..

-"Jacob, du vet att jag kan läsa dina tankar va?" Säger hon och vänder sig mot mig med ett litet kaxigt flin.

-"Ja just det." Det tänkte jag inte på, häxor kan läsa varulvars tankar.. skit..

-"Och ja.. Jag är en wiccas ja, men min pappa var varulv. Så..ja jag är din älskade, din mate, kände det och hörde min varg säga det direkt när vi sågs. Och jag har aldrig hört min varg innan.." Säger hon och ler mot mig.

-"Jag.. Jag trodde jag skulle få leva själv för alltid."

Jag går mot henne, omfamnar henne och kysser henne med sån iver jag aldrig känt innan. Jag stoppar morvilligt och tittar på henne.

-"Vill du det här? Med mig? Vi är.. så olika?" Frågar jag och det knyter sig I magen. Tänk om hon stöter bort mig?! Säger hon att hon avvisar mig så dör jag på riktigt denna gången. Jag klarar inte att mista en till älskade.

-"Jag.. Jag vill det här.. men Juni, storwiccans, har lagt en besvärjelse så min varg håller sig borta. Så jag kan inte förvandlas... även om du märker mig som din." Hennes ögon vattnas och hon gömmer sitt ansikte I sina händer.

-"Det gör ingenting Jonna, så länge du vill ha mig.. så spelar det ingen roll." Säger jag och tar hennes händer i mina, kysser hennes fingrar försiktigt och hon tittar upp på mig.

-"Den går att brytas Jacob, men då måste vi leta upp Juni." Hon ler mot mig och det känns som tusen fjärilar i magen som flyger runt. Denna känslan.. den är helt galen.

-" Och hon finns var?"

-"Det vet man aldrig, hon uppsöker en oftast. Hon hjälpte mig redan som nyfödd då hon visste jag var hybrid. Jag fick aldrig själv välja utan det var ett beslut de högsta tog."

-" Okej, vi hittar ett sätt. Vi måste ta den här striden med Blake först." Säger jag och mina tankar far åt Anne och Charles.

-"Jo.. så Anne visste inte att du var häxa.. och varulv? Och de högsta hade skickat dig att övervaka?" Frågar jag nyfiket.

-"Nej hon visste inget och jag visste ju att hon inte mindes. Jag och min familj har vaktat henne, Juni och Nanna var goda vänner kan man väl säga. Så ordern kom från Juni tror jag."

Jag nickar, jag har så svårt att inte slita av henne kläderna och ta henne här och nu. Och om jag tolkar hennes ansikte.. så känner hon likadant.

-" Vill du.. vänta med alla stegen i märkningen?" Frågar hon och biter sig I läppen, direkt rycker det till och jag hårdnar.

Gud.. hon menar.. kärleksakten som följer märkningen. Hennes ögon.. de är så sensuella, så injudande.. jag måste bara få kyssa henne, smaka på henne. Hennes doft gör mig galen av kåthet. Är det så här det är när man träffat sin älskade? Aldrig förr har jag upplevt något liknande och jag har haft många kvinnor.

-"Vad vill du?" Frågar jag med hes röst. Jag vet att hon kan läsa mina tankar så jag låter dem flöda fritt vad jag vill göra med henne.

-"Jag vill ha dig också." Svarar hon och kastar sig ner i min säng. Hon ställer sig på knä och drar av sig sin klänning. Hon klappar med handen framför sig i sängen. -"Kom hit." Beordrar hon.

Där står hon i röd spets -bh och trosor.. redo för mig.. Jag lyder blint.. jag är förtrollad.. jag är upp över öronen kär.. jag tar mina händer kring hennes midja, knäpper halvt smidigt upp hennes bh och hon tar försiktigt av sig den.

Hennes bröstvårtor är styva, ljusrosa i färgen och hennes hud nästan skimrar av månens ljus. Jag kupar mina händer kring hennes bröst och böjer mig för att naffsa o dem. Jag känner hur jag hårdar ännu mer och en berusande känsla sprider sig som löpeld i varje kroppsdel. Hon gnyr av upphetsning och börjar kasa ner sina trosor så de nu sitter nere vid hennes knä.

-"Ta av dig, låt mig se dig." Uppmanar hon och jag lyder direkt, instinktivt nästan. Drar av mig min skjorta och jeans så fort att jag nästan trillar ur sängen. Hon fnittrar till och fångar min arm och drar mig mot sig. Hon slingrar av sig sina trosor och nu är vi helt nakna i varandras famnar.

Jag sitter upp och hon sitter nu gränslad över mig, över min bultande stånd. Jag känner hur varm och blöt hon är. Det pulserar och rycker av upphetsning och jag vill tränga in nu.. jag andas nu häftigt och känner mig fullständigt euforisk.

Jag för ena min hand mot hennes nacke medan jag kysser henne. Den andra för jag mot hennes underliv, för mitt ena finger längs springan, upp och ner. Rör det lätt över klitoris och sedan låter jag den glida in lite lätt. Hon stönar till och borrar in sina naglar I mina axlar. Jag grymtar till och nafsar henne i nacken, där det är tänkt att jag ska markera henne. Jag får anstränga mig att inte bita, det är så svårt. Min varg är galen av upphetsning och mina tänder är nu sylvassa. Men nej.. inte än.

-Jag är redo Jacob, för in den." Ber hon flåsande i mitt öra och jag lyder. Tar tag om roten på mitt hårda stånd och drar den upp och ner längs hennes kön för att hitta mig in. Hon stönar till när jag drar den över hennes klitoris så jag gör det några gånger till innan jag trycker in ollonet i henne. Hon tjuter till och pressar sig neråt bestämt så hela nu är i henne. Hon gnider sig mot mig sakta sakta, om och om.. rörelsen gör det så skönt att jag snart inte kan hålla mig längre. Hon är nära.. hon ökar takten...

-"Kom med mig Jacob!" Skriker hon medan hon kastar bak huvudet. Jag suger tag i ena bröstvårtan och börjar följa hennes rörelse, fortare fortare. Jag känner hur hennes underliv drar ihop sig och det pulserar kraftigt. Jag kastar ner henne på rygg drar upp hennes ben på mina axlar och drar min penis nästan helt ut för att sedan föra den helt in igen. Hennes bröst guppar till av varje stöt, hon tittar på mig och hennes ögon glöder. Jag upprepar, hårdare och fortare.. nu kommer jag. I ett glowlande tömmer jag mig i henne och lägger mig försiktigt på henne helt yr av njutning .. min varg ylar triumferande.. min älskade.. jag har hittat henne..

-"Älskade.. det där var.. helt magiskt.." Säger jag halft stönande.

-"Magiskt minst sagt." Säger hon och ler. -" Nu är du min Jacob."

Jag känner en oro från ingenstans, en sugande känsla i magen. Vad är det här?

-"Jacob, det är min oro du känner. Vi har gått halvvägs i märkningen så då kan man ibland börja dela känslor."

-"Varför är du orolig?" Frågar jag och smeker hennes kind.

-"Anne.. vårt samtal imorgon. Jag har ju undanhållt så mycket för henne. Jag är rädd att hon inte kan förlåta mig. Jag älskar henne verkligen, hon är min bästa vän." Hon börja snyfta och jag fångar in henne i min famn.

-"Det ordnar sig ska du se, Anne känner garanterat likadant och kommer förstå. Det är jag säker på." Säger jag och stryker min hand upp och ner över hennes rygg.

-"Nu sover vi hjärtat, vi tar alla bekymmer imorgon." Suckar jag, vi har många bekymmer att ta itu med.


Continue Reading Next Chapter

About Us

Inkitt is the world’s first reader-powered publisher, providing a platform to discover hidden talents and turn them into globally successful authors. Write captivating stories, read enchanting novels, and we’ll publish the books our readers love most on our sister app, GALATEA and other formats.