Min älskade-Del 1

Chapter 6 mama

Anne

Huset är enormt, minst tio sovrum, fyra toaletter varav ett i anknytning till Charles sovrum. Vilket är helt fantastiskt och mystikt. Stora panoramafönster ut mot skogen, högt i tak med bjälkar av något mörkt träslag. En mörkblå tapet och inredningen är i svart, guld, blått och träinslag.

Maskulint men ändå med så mycket värme.

Toaletten har ett stort badkar och också där fönster med otrolig utsikt.

Det känns som hemma.. helt galet.. känns som mitt hem..

Jag hoppar upp på Charles enorma säng, sätter mig på kanten och dinglar lekfullt med benen.

-"Förklara mer hur det fungerar, er flock.

Och Luna? Det är vad jag ska bli? Eller hur?." Frågar jag och kastar mig bakåt i sängen.

Med en duns ligger han uppe på mig och våra blickar möts, vi ligger så tätt att våra läppar precis nuddar varandra.

-"Jag är flockens alfa, ledaren, och min älskade blir automatiskt flockens Luna. De följer dig med, du guidar dem. Du är vid min sida, alltid.." Hans röst är hes, hans stånd trycker mot mitt kön och det drar ihop sig som elektriska stötar.

-"Och hur blir jag din Luna? Blir jag.. varulv??" Frågar ja, fast jag vet svaret.

-"Ja älskling." Viskar han osäkert.

-"Bra." Säger jag och kysser honom lätt.

Han ser lättad ut, han var nog osäker. Men jag vet att det är vad jag vill, det är mitt öde, det är vad jag är.

-" älskling, även om jag vill tillbringa den mesta tiden här i sängen med dig så hinner vi inte nu. Min mamma är på väg hit, hon anländer strax, kom så vi går ner."

Vi sätter oss upp och han tar min hand i sin, kysser den och han tittar på mig med sina hungriga ögon.

-"Okej, vi går ner." Svarar jag med en klump i magen.. Oh lord, sweet jises.. . nu blev jag nervös.. Charles mamma kommer nu...

Vi reser oss och går ner till köket, Charles fixar en ny kopp kaffe till mig, han vet redan vad jag vill ha. Jag fnittrar för mig själv.

-"Hej mama, vi är i köket." Ropar Charles och drar mig tätt intill sig.

En kvinna stiger in i köket, shit, jag hörde inte ens att hon gick in genom ytterdörren.

-"Nej men C, har du äntligen hittat din älskade?, vad glad jag blir."

Hon tar min hand och en explosion av bilder fladdrar framför mig. Jag försöker koncentrera mig men det är för intensivt. Jag ser Jacob och Charles som barn. Ser när de förvandlas till varulvar. Ser andra varulvar, som vill dem illa. Jag ser... häxor.. kanske.. jag är osäker.. sen.. ser jag mig själv.. jag förvandlas..

Jag drar undan handen och benen viker sig, Charles fångar mig direkt och han tar mig i sin famn. Känner genast hans oro men lugnar honom att allt är okej. Vad hände?

-"Blandat blod, du har en varg i dig kära du. Och du har wicca-blod i dina ådror." Säger hon och ler.

-"Din mormor, Nanna, eller hur?"

Jag nickar och tankarna börjar snurra.

-" Jag heter Julie, jag kände din mormor." Hon tar sin hand på min arm och jag samlar mig direkt. Känner ett lugn när jag ser bilder framför mig, på mormor och Julie, sittandes och dricka The på mormors veranda. De skrattar och pratar som de är nära vänner.

Jag är mållös... mormor var alltså inte tokig... jag har alltså tre olika blod i mig. Wicca? Måste vara häxa, sen varulv och sist människa.

Jag bara tittar på henne, vet inte vad jag ska säga.

-"Du måste förvandlas fort wicca, innan de andra flockarna får nys om det här. Du har varg I dig redan men som hybrid kan det vara svårt att förvandlas. Vissa gör det aldrig. Men en märkning framkallar det ganska snabbt."

Hon tittar oroligt på Charles.

-"Fullmånen är ikväll, det är för tidigt mamma, jag vill inte tvinga in henne i det här. Säger Charles med en bekymrad min.

-"Vi gör det ikväll, jag är säker på det här, jag är din och du är min. Du har funnits med mig i hela mitt liv, nu förstår jag allt. Känslan jag har haft i hela mitt liv, det har varit min varg. Snälla Charles, det är vårt öde." Jag kysser honom och drar fingrarna längs hans kind. Han tar sin hand på min och jag flätar mina fingrar med hans, ett försök att föra över mina känslor till honom, han blundar, stönar till och sedan tittar han på mig. Hans ögon vattnas av tårar och han ser helt förbryllad ut.

-"Du förde över bilder till mig älskling. Jag såg dig, åh gud, kände dina känslor för mig. Åh älskling, du är min. Han kysser mig hungrigt och jag besvarar med samma ivriga hunger.

-"Hmhh, ni är inte ensamma ungdomar." Harklar Julia fram.

Vi stannar upp och jag känner hur kinderna färgas röda. Hur kunde jag glömma att Charles mamma var här, gud vad är det med mig.

Jag tittar på Charles, han blick är så fylld av kärlek och samtidigt oro att jag har svårt att slita mig från honom. Han lutar sin panna mot min och blundar en lång stund innan han kysser mig lätt.

-"Ikväll blir det, samla alla. Jag vill ha alla nära ifall Blake och hans sjakaler dyker upp." Grymtar Charles.

-"Vad vill de med mig Charles?" Frågar jag orolig.

Vad är det med mig som gör att de skulle vilja skada mig."

-"Jag kan förklara." Säger Julie.

Hon pekar mot en soffa, med direktiv att vi ska sätta oss där. När vi satt oss börjar hon.

-"Blake har flera i sin flock med väldigt speciella förmågor, en av dem är att se framtiden. En eventuell framtid, det som kan hända kan man säga. Men den kan ändras om man ändrar händelseförloppet innan det ska hända.

Blake kan känna av en bra förmåga, samt höra tankar vid rädsla. Din förmåga är nog intressant.. samt att du är Cs älskade, det gör honom sårbar.

De kan passa på att anfalla och försöka ta över vårt territorium, när de vet att du även är mänsklig och C måste försvara dig. Och skadas du? Ja då sänks C. När man mister sin älskade så stannar hela ens liv upp. Tar lång tid att återhämta sig fysiskt efter den förlusten, psykiskt... kanske.. ibland får man en ny älskade, men det är sällsynt." Suckar hon.

Såklart.. det är verkligen bråttom med förvandlingen. De får inte skada min Charles, eller utnyttja att jag är människa. Charles bror miste sin blivande, kan han alltså ha chans att träffa en ny?

-"Jacob?". Frågar jag försiktigt.

-"Hans tjej dog som barn, dödad av en flocklös som försökte utmana Tomas, Cs pappa. Han var Alfa innan.

-"Flocklös?"

-"En som blivit utkastad ur en flock pga något brott mot flockens regler. Laglös kan man kalla det."

Hon tittar på mig och ler. -" Men nu min vän ska vi förbereda för ikväll. Jag fixar hit dina kläder och grejer, skicka mig adressen." Hon ger mig sitt visitkort och en lätt kram. Hon ler lite försiktigt medan hon stryker mig över kinden.

-"Välkommen till familjen, Wicca, jag är så glad att min son äntligen hittat dig." Säger hon och man kan skymta några få tårar rinna ner för hennes kinder. Sedan försvinner hon snabbt ut genom dörren.

Continue Reading Next Chapter

About Us

Inkitt is the world’s first reader-powered publisher, providing a platform to discover hidden talents and turn them into globally successful authors. Write captivating stories, read enchanting novels, and we’ll publish the books our readers love most on our sister app, GALATEA and other formats.