Min älskade-Del 1

Chapter 7 Märkt

Anne

Jag halvligger i Charles ena fåtölj inne i hans sovrum. Precis fått hit alla mina grejer jag behöver som kläder, intimprodukter, några fotografier och annat lullull som Julie bara visste jag skulle vilja ha med mig. Jag stirrar upp i taket en lång stund och försöker andas djupa och långa andetag.

Det är dags, nu ska jag bli hans, på riktigt bli hans, ingen annan kommer någonsin ta hans plats, det vet jag. Mitt hjärta bultar hårdare.

Han är min, min älskade, som jag drömt om i hela mitt liv. Först nu förstår jag varför jag drömt om honom.

Kommer jag kunna återgå till mitt vanliga liv, mitt jobb, min familj?

Jobbet borde funka, de andra varulvarna jobbar ju ? Min farbror, jonna... jag hittar en väg, jag kommer få det att fungera.

Detta är mitt öde, det här är min väg att gå.

-"Vad funderar du på älskling?" Frågar Charles som står lutad mot dörrkarmen in mot hans sovrum.

-"Hur går det till exakt? Jag menar... du bara biter mig och sen är det klart??" Jag tittar frågande på honom medan jag sträcker på mig.

-"Nej inte riktigt, vi måste fullborda genom att älska med varandra." Han pausar och sedan fortsätter,-"Jag måste även dricka av ditt blod.. sedan tar det någon vecka innan förvandlingen är gjord.

Men mamma tror att i ditt fall går det nog direkt iom att du har vargblod i dig." Han ler mot mig och mitt hjärta rusar.

-"Gör det ont?" Säger jag och grimaserar.

-"Förvandlingen kan vara väldigt smärtsam. Men vi är osäkra i ditt fall. Och du... min varg vill hälsa på dig innan om det är okej?"

-"Ja gärna." Säger jag, reser mig och går fram till honom. Kysser honom lätt och går sedan och sätter mig på sängkanten.

Jag tittar på honom och ser hur han kröker ihop sig, det knakar och hans kropp förvrängs.

Han växer och ansikte och kropp blir mer lik en varg.. en väldigt stor varg. Den svarta pälsen glänser i månskenet och hans röda ögon skimrar. Så otroligt vacker, mitt hjärta pumpar fortare och fortare.

-"Kom, jag är inte rädd." Jag sträcker fram handen och han börjar gå mot mig. Hans nos nuddar min hand och den är blöt och kall. Jag klappar försiktigt hans kind, pälsen är så len.

Han slickar mig i ansiktet och jag omfamnar honom.

-"Äntligen träffas vi på riktigt". Viskar jag i hans öra.

Han gnyr till och jag vet att han är lika glad som jag är. Vi står så i flera minuter och delar en otrolig energi som sprider sig i hela kroppen. Jag tittar på honom, studerar han vackra ansikte.

-"Vi har dock lite bråttom kära du, men vi har en hel livstid ihop sen." Säger jag medan jag burrar in mig i hans päls.-"Så släpp tillbaka Charles är du snäll." Viskar jag ömt och pussar honom på nosen.

Han tar några steg bakåt, nickar och förvandlingen påbörjas. Man hör ben knäckas och vips så står han där i mänsklig form, spritt språngande naken, med penisen hängande. GUD!! Jag rodnar och han flinar såklart. Han är verkligen.. välhängd..

-"Jag går och säger till de andra att vi är redo, så de håller vakt. Hela flocken är här, jag presenterar dig sen." Ler han mot mig, tar några nya kläder från garderoben och lämnar rummet. Hans gamla kläder ligger i sänderrivna remsor. Note till mig själv.. alltid ha nya kläder med mig var jag än är.

Jag tittar ut över skogen en lång stund, månen står högt, den är full och den lyser upp hela himlen. Tankar flyger runt i skallen, minnen från barndomen pluppar upp och mycket börjar komma tillbaka till mig. Så många minnesluckor men det kommer sakta sakta tillbaka.

Jag står helt stilla, drar ett djupt andetag och helt plötsligt känner jag hans varma andedräkt mot min hals. Känner han händer letar sig in under min tunika, sakta drar mig längs sidorna, från mina höfter mot mina bröst. Min hud knottras och jag andas häftigare, hela min kropp och själ skriker av lust. Sakta tar han mina bröstsvårtor mellan sina fingrar och klämmer dem försiktigt, kysser mig ömt i nacken medan han viskar, -"Du är min Anne, för evigt".

Hela underlivet drar ihop sig och hela min kropp längtar efter att han ska tränga in i mig, kyssa mig, röra mig.

Jag är hans, hela mitt hjärta och själ, jag är helt förlorad i hans grepp.

Jag håller andan en lång stund medan han knådar mina styva bröstvårtor. Med ett stön trycker jag min rumpa bakåt mot hans penis som nu är styv.

-"Älska med mig". Uppmanar jag och vänder mig mot honom.

-"Gör mig din".

Han morrar till och hans ögon ändras från guld till rött.

-" Är du säker?" Viskar han.

- "Aldrig var mer säker." Stönar jag fram, för kan inte vänta en sekund till.

Han tittar på mig med åtrå i blicken, slickar sig runt läpparna och sedan slickar han på min axel, stället där lunamärket ska sitta.

Hans öppnar munnen och hans tänder är nu sylvassa. Han smeker mig ömt över ryggen och tar ett hårt grepp om mina skinkor, sedan biter han tag.

Smärtan strålar ut längs min arm, ner över bröstet. Jag känner mig euforisk, kåt och varm, vill skrika ut den känslostorm som sprider sig som en orkan i min kropp.

Han drar av mig min tunika och jag klär fort av mig byxor och underkläder.

Han lyfter upp mig och går mot sängen, lägger ner mig försiktigt och tittar ner på mig, skenet från fullmånen lyser in på hans vackra ansikte så varje kontur syns tydligt. Han är perfekt.

En ström av lust sprider sig i mig, jag särar mina ben och för handen ner mot mitt kön, jag är våt, jag är redo.. gud så redo.

Han klär av sig sina jeans och t-shirt och står nu helt naken framför mig. Muskolös, tatuerad och helt i mina ögon perfekt. Jag ålar i sängen av lust och förväntan.

Han kommer fram till mig och böjer sig ner och börjar kyssa mina vader, sakta uppåt, tills han möter min våta punkt. Det exploderar av känslor, hans tunga rör sig rytmiskt och jag lyfter mina höfter för att möta honom. Han slickar, suger lätt på min klitoris och för sakta in ett finger. Sakta för han det ut och in medan hans tunga smeker och leker. In ut, in ut.. med andra handen trevar han upp till mitt bröst, leker med bröstvårtan. Han tumme letar sig till min rumpa och han cirkulerar precis vid öppningen. Gud vad skönt, jag andas så häftigt och jag juckar i takt mot hans fingrar.

En våg av pulserande explosioner kommer utan förvarning, jag skriker rakt ut, han stönar till och vänder blicken mot mig. Hela min kropp rycker, kan inte ligga still och det pulserar i hela mitt kön. Jag känner hur jag bara blir blötare och blötare i takt med att mitt kön pulserar.

-"Åh älskling, du smakar så gott. Du är så vacker." Flåsar han fram och kastar sig sedan över mig.

Jag särar mina ben allt vad det går och känner hans hårda stånd mot min känsliga och hungriga slida.

Jag tar ett djupt andetag och greppar tag om hans skinkor, trycker mig mot honom så han grymtar.

-"Älskling, nu är du min". Säger han med en hes upphetsad röst.

Sedan tar han sitt stånd och tränger in i mig, den fyller hela mig och mitt kön kramar åt.

Han tar den sakta ut och in, ut och in, han suger hungrigt på min axel, smakar mitt blod.

Den är så hård och hela jag är i upplösningstillstånd. Han för den in och ut, snabbare och hårdare. Känner varje centimeter av honom och jag är så nära, jag biter honom i nacken och han stönar högt. Han tittar mig djupt i ögonen och kroppen exploserar... igen..

-"Åh älskling, nu kommer jag, kom med mig." Uppmanar han och jag är nära.

Sekunden senare skriker han mitt namn.

Vi båda når klimax och han fyller mig medan mitt kön pulserar i takt med hans.

Jag skriker och borrar in mina naglar i hans axlar. Han biter ett hårt tag om min axel en sista gång, släpper sedan sakta och kysser mig ömt.

Det är fullbordat, jag är hans Luna.

Vi är ett.

Continue Reading Next Chapter

About Us

Inkitt is the world’s first reader-powered publisher, providing a platform to discover hidden talents and turn them into globally successful authors. Write captivating stories, read enchanting novels, and we’ll publish the books our readers love most on our sister app, GALATEA and other formats.