Min älskade-Del 1

Chapter 9 Nyfödd

Anne

Jag tittar på Charles som ligger bredvid och studerar mig. Han drar fingrarna lägs utsidan av mitt lår, över min höft och sakta över min midja.

Han drar sakta sakta ena fingret ut mot mitt bröst, min bröstvårta styvnar direkt vid den lätta beröringen och skickar signaler ner till den punkt som tänder alla celler i min kropp.

Det är nu så intensivt att jag kan inte tänka på annat än att slukas av våra lustar, våra nakna kroppar som slingras utforskande för att dela en njutning som inte på någotvis går att beskriva i ord.

Han böjer sig ner mot mitt bröst och tar min bröstvårta mellan sina läppar, blöter den försiktigt med sin tunga. Naffsar lite lätt, kupar handen runt bröstet och suger in bröstvårtan medan hans tunga cirkulerar ivrigt över den. Hans fingrar letar sig in mellan mina ben och jag särar instinktivt. Öppnar mig för honom så han lättare kan tränga in, lättare kan känna hur redo jag är.

Han för in två fingrar medan tummen drar lätt upp och ner över klitoris. Sakta ut och in, jag gnider mig mot hans hand, möter honom. Jag drar upp benen, mer isär så han kommer åt ordentligt. Gud vad skönt hans fingrar rör sig inom mig, jag kommer explodera i tusen vågor av orgasmer. Känner hur allt dras och byggs upp mot en och samma punkt.

Jag kastar mig bakåt som en båge, kramar om hans huvud med ena handen och den andra tar jag tag i hans hand och trycker den hårdare emot. Gnider mig hårdare och fortare, pulserande släpper jag allt fritt. Som en vulkan som väntat i åratal på att få utbrott. Det bokstavligen rinner ur mig och det bara fortsätter och fortsätter.

-"Åh gud Anne, vad din fitta kramar om mina fingrar, vilken orgasm, du är så härlig." Viskar Charles hest.

Snabbt ligger jag på rygg, med Charles över mig, han för fort in sitt stånd och i ett juckande tömmer han sig i mig igen. Han vrålar högt mitt namn och jag kysser honom ivrigt.

-"Älskling, detta är.. är.. överväldigande. Min kropp bara skriker av mer, av dig." Flåsar jag.

-"Det är för att vi nu är helt sammankopplade, snart kan vi kommunicera på alla sätt som möjligtvis går."

-"Läsa tankarna?"

-"Ja läsa varandras tankar, så är det i hela flocken. Men då bara när man vill förmedla något, eller när man vill att någon ska läsa dem. Men vi, vi kan föra över känslor, vi hör och känner varandra på ett annat plan.

Men det brukar ta ett tag innan man lär sig."

-"Nu vill jag jaga, jag vill förvandlas och min varg är ivrig att träffa din varg."

Mitt hjärta rusar, och jisses vad jag kan höra det slå. Och när jag tänker på det, så känner jag fler lukter, mer av Charles, men även andras lukter. Jag blundar och koncentrerar mig, jag hör fåglar på utsidan, en.. hare tror jag som sakta hoppar fram mellan grenar.

En gren knäcks långt borta, det är några i skogen. Jag känner någons närvaro, något som drar mig dit. Åh den doften.. blod.. någon har dödat ett rådjur.

Jag väcks av mina tankar av Charles lätta beröring.

-"Dina ögon älskling, de har den vackraste färg jag skådat, de är lila." Säger Charles medan han sträcker sin hand mot mig, tar en hårslinga och för den bakom mitt öra.

-"Lila? Jag måste se." Jag sätter mig upp och går in på toaletten. Tittar mig i badrumsspegeln och visst tusan är de lila!

De lyser lila, min hy har blivit en aningen ljusare och jag tror jag är lite större över brösten, ja större över lag. Och mitt ansikte, jag riktigt strålar.

Suget flyger på mig igen, måste verkligen få jaga nu. Jag måste duscha först, shit jag stinker, jag känner alla lukter så mycket mer nu. Alla mina sinnen är 100 gånger kraftigare känns det som.

Nyduschad och redo, Charles har lämnat rummet, jag går ner till de andra i köket och hittar honom där.

-"Hur känns det?" Frågar Julie.

-"Jag känner mig... fantastisk.." svarar jag och ler stort.

-"Anne." Hör jag inne i mitt huvud. Charles!

-"Charles!"

Vi tittar på varandra en lång stund. Åh min älskling. Jag känner direkt att det börjar pirra, hela underlivet drar i ihop sig och jag instiktivt kniper.

-"Är du redo, att träffa din varg?"

Jag nickar, han tar min hand och leder mig ut på verandan.

Jag hör knäckande ljud och ser att alla börjar förvandlas. Även Charles, där står min stora svarta varg.

-"Det är din tur Anne." Charles röda ögon är fästa på mig.

Jag känner något inom mig min varg, hon vill fram. -"Slappna av, jag kommer." säger hon. Gud jag hör henne! Jag koncentrear mig, låter henne komma. En smärta strålar från ryggen, ner i benen, ut i armarna. Jag faller på knä, skriker i smärta och kastar mig framåt.

Ser hur mina händer förvandlas, ser kläderna slitas i trasor, det svartnar men snabbt återfår jag fokus.

Sen försvinner smärtan, jag känner nu lugn och en känsla som att jag tittar genom någons annans ögon. Känner mig bedövad men samtidigt väldigt närvarande. Hör flera olika röster i huvudet, svårt att sortera vilka det är. Sen hör jag Charles.

Han ber mig koncentrera mig på honom och jag gör det. Jag tittar på honom i sin varg form. Min Charles.

Charles

-"Koncentrera dig på min röst älskling." Uppmanar jag. Hon tittar åt mitt håll, hon hörde mig, hon nickar och går åt mitt håll.

Hon är helt perfekt, hennes päls är kritvit och nästintill bländande. Hon lutar sin panna mot min och jag känner en så kärlek att jag tränger bort allt annat. Full fokus på min mate, på min Anne.

-"Det är någon här Charles. Jag tror det är Blake." Jag hör Annes röst.

-"Här? Nu?

-"Jag vet inte, jag känner honom, han försöker komma in i mitt huvud men jag blockerar honom."

-"Jäkla Blake! Ha sa förut något om att du är hans! Vet inte vad han har i görningen men vi måste vara på vår vakt."!

-"Vad vill han? Jag kanske ska släppa in honom för a....

-"NEJ älskling, gör det inte. Inte innan vi luskat mer."

Jag slickar henne ömt på nosen och hon nickar. Fan heller att han ska få komma in i min älsklings hjärna! Jag skakar bort tanken.

-"Nu jagar vi". Flinar jag och nickar mot skogen,

Jag tar sats och springer rakt in bland träden med Anne tätt efter. De andra kommer också i led efter.

Jag får vittring på en hjort, kanske fler, jag tittar åt Annes håll och ser att hon också märkt dem. Jag säger åt henne att vi delar på oss så vi kommer från var sitt håll. På så vis har de mindre flyktvägar. Inte för att de har så stor chans ändå men att planera ett anfall är själva grejen, det blir lite spänning då.

Vi börjar närma oss och jag känner att det är tre stycken. Två honor och en hane.

Vi siktar in oss på ena honan, de smakar bäst, och de är första gången Anne jagar så vi kör ett lite lättare byte. Hanar har lite mer att försvara sig med.

Nu är det dags, jag ger klartecken att attackera, jag tar bak och Anne tar fram, sikta mot strupen så lider den mindre. Hon blir glad åt att den inte behöver lida, min fina Anne.

-" På tre älskling.. Ett... Två... Tre!"

Påen sekund ser jag Anne flyga som en raket ut busken, snabbare än jag någonsin skådat en varulv. På nanosekunder har hon fläkt ur strupen på hjorten. I ett svep sväljer hon den, hon ylar högt och de andra hjortar flyr, de kommer dock inte långt förrän Tom och jacob tar varsin av dem.

Anne ber mig komma och dela hennes byte, jag är så fascinerad av denna skapelse. Hon är makalöst vacker i varje skepnad och hon utstrålar något magiskt. Jag står länge och beundrar henne medan hon nöjt avnjuter sitt byte. Jag går sedan fram och knuffar till henne. -"Du är grym älskling, det vet du va? Och snabb! Aldrig att jag sett någon så snabb."

-"Ja jag blev chockad själv faktiskt. Vi måste utforska vad jag mer kan göra."

-Kan inte annat än att hålla med."

Continue Reading Next Chapter

About Us

Inkitt is the world’s first reader-powered publisher, providing a platform to discover hidden talents and turn them into globally successful authors. Write captivating stories, read enchanting novels, and we’ll publish the books our readers love most on our sister app, GALATEA and other formats.