crazy over you || taegguk

All Rights Reserved ©

u

— Eu încă cred că visez..

Taehyung a chicotit și și-a așezat mâna peste a brunetului, privind pentru câteva secunde la apusul din fața lor, după care la ochii de care s-a îndrăgostit.

— Este cât se poate de real. Am început să am sentimente pentru tine de ceva timp, dar nu eram sigur că ai acceași orientare sexuală.. Mi-a fost teamă să îți spun că te iubesc.

Jeongguk și-a lăsat privirea pe teneșii lui, neputând să-și controleze zâmbetul larg.

Taehyung l-a tras înspre el și i-a așezat capul pe pieptul lui, sărutându-l.

— Vrei să vii la mine în seara asta? Adică să sărbătorim. Îi voi chema și pe Jimin și Yoongi.

— Desigur. răspunde brunetul strângându-l mai tare în brațe. Nu știi de când aștept momentul ăsta. Doar noi doi privind apusul și ținându-ne în brațe.. Niciodată nu mi-aș fi imaginat că se va întâmpla.

— Te iubesc, Jeongguk.

— Și eu te iubesc, Taehyung.

✰彡

— Mulțumim pentru că ați venit, băieți! Ne vedem mâine. spune Taehyung zâmbind, Jeongguk fiind lângă el.

— Ne vedem mâine!

Cei doi i-au privit pe Yoongi și pe Jimin cum se urcă în mașina portocaliului și pleacă făcându-le cu mâna, zâmbind și intrând înapoi în casa șatenului.

Taehyung i-a prins mâna iubitului său și au intrat în salon, privind la mâncarea și paharele aruncate peste tot.

— A fost o seară frumoasă.

— Chiar că. Dar acum noi trebuie să facem curat.

Oftează Jeongguk și vrea să ia cutiile de pizza goale de pe măsută, însă mâna îi este prinsă de a lui Taehyung, ridicându-și privirea înspre el.

— Ce-ar fi să nu.

S-a încruntat și l-a văzut apropiindu-se, respirația lui caldă lovindu-se de pielea gâtului lui.

— Putem să facem curat mâine. Vreau seara asta doar pentru noi doi. Vreau să te fac să-mi țipi numele.. șoptește, pielea lui Jeongguk făcându-se ca de găină.

— Atunci.. fă-mă. șoptește înapoi, simțind apoi cum buzele mari ale lui Taehyung se lipesc de gâtul lui.

A început să-i aplice săruturi fierbinți de-a lungul liniei gâtului și a maxilarului, Jeongguk înclinându-și capul și începând să geamă.

L-a împins pe canapea fiind deasupra lui, buzele sale ajungând peste cele ale brunetului, sărutându-l pasional.

Și-a introdus o mână sub bluza lui, zâmbind când a dat de abdomenul său, care era aproape la fel de bine lucrat ca al lui.

Mâinile celui mai mic au ridicat bluza celui de deasupra lui, Taehyung ajutându-l să o îndepărteze ca mai apoi să facă același lucru cu a lui.

Taehyung a coborât cu săruturile pe pieptul și abdomenul lui, lăsând deasemnea niște semne în drumul lui, ajungând la blugii băiatului. A apucat cureaua și a desfăcut-o nerăbdător, îndepărtându-i blugii.

Jeongguk l-a tras peste el într-un sărut scurt ca mai apoi să ajungă deasupra lui, repetând aceiași pași pe care i-a făcut șatenul, acum doar două perechi de boxeri despărțindu-i.

Șatenul și-a plasat mâinile pe fundul celui de deasupra, strângând ușor în timp ce Jeongguk îi alinta pielea gâtului cu săruturi dulci.

I-a îndepărtat boxerii, Jeongguk roșind în timp ce Taehyung l-a plasat din nou sub el, lăsându-i câte un sărut pe ambii obraji.

— Până și timiditatea ta mă excită.

A zâmbit și i-a luat mâinile în ale lui, plasându-le pe marginea boxerilor săi, brunetul îndepărtând bucata de material de pe corpul de model al băiatului.

Și-a mușcat buza când penisul întărit al lui Taehyung a ieșit la iveală, acesta aplecându-se și prinzându-l într-un sărut pentru a opri intensitatea gemetelor de durere care aveau să iasă din gura brunetului.

A început să se miște ușor în interiorul lui, Jeongguk dându-și ochii peste cap din cauza durerii, Taehyung prinzându-i mâna și împletindu-și degetele cu ale sale.

— M-Mai repede.. spune după câteva momente.

Taehyung a rânjit și s-a conformat dorinței iubitului său, mărind ritmul, astfel umplând camera de gemetele lor repetate.

— Scoți cele mai frumoase sunete pe care le-am auzit vreodată. șoptește Taehyung în urechea brunetului, făcându-l să își mute privirea în altă parte rușinat. Nu te rușina. Gemi mai tare, pentru daddy.

I-a ridicat bărbia și și-a unit buzele cu ale lui într-un sărut sălbatic, Jeongguk punându-și mâinile pe talia băiatului și împingându-l înspre el, semn că voia mai mult.

După câteva minute în care canapeaua s-a mișcat ușor sub ei, transpirația se făcuse prezentă pe frunțile celor doi, dându-și drumul în același timp, Taehyung coborând și lingând lichidul cald de pe abdomenul brunetului.

— A fost cea mai tare noapte din viața mea. spune Taehyung extenuat, căzând lângă brunet.

— Și încă nu s-a terminat.

A privit la Jeongguk, care se pusese deasupra lui, zâmbind și gemând lung când l-a simțit în interiorul său.

— Fă-mă să nu mă mai pot ridica din pat mâine dimineață.

— Dorința ta îmi e poruncă, iubitule.
Continue Reading Next Chapter

About Us

Inkitt is the world’s first reader-powered publisher, providing a platform to discover hidden talents and turn them into globally successful authors. Write captivating stories, read enchanting novels, and we’ll publish the books our readers love most on our sister app, GALATEA and other formats.