princess » 전정국

All Rights Reserved ©

ᵈᵒᵘᵃᶻᵉᶜⁱ ˢⁱ ᵒᵖᵗ ࿐

Yoorim a fost prima care a părăsit sala de sport, știind că sora ei îi va lua ghiozdanul și i-l va duce în clasă.

A pornit înspre locul unde Ryan îi spusese să se întâlnească, acesta fiind unul dintre holurile ce formau un pătrat, în mijlocul lor aflându-se curtea interioară a liceului.

L-a văzut pe băiat așteptând-o sprijinit de balustradă, spunându-i numele îndată ce a ajuns la câțiva metri de el.

În jurul lor nu era mai nimeni, însă erau câțiva elevi în apropiere, care își schimbau clasele.

Șatenul s-a întors înspre ea și a zâmbit când a văzut-o, oferindu-i o îmbrățișare călduroasă.

Pe de altă parte, Jeongguk rămas în sala de sport o căuta pe fată cu privirea, fiind dezamăgit când nu o putea găsi.

— Unde s-o fi dus?

A părăsit și el sala de sport, urcând scările prin spatele liceului și căutând-o pe fată cu privirea.

Tot căutând-o, nu a observat că în fața lui apăruse Melissa, care îi zâmbea.

— Bună!

— Bună! Ai văzut-o pe–

— Nu asta contează acum. Trebuie să-ți spun ceva important, Jeonggukie.

— Te ascult.

— M-am îndrăgostit de tine. spune blonda zâmbind, privind intens în ochii căprui ai băiatului. Și vreau să te întreb dacă ai vrea să fii iubitul meu. spune făcând un pas înspre el, acum aflându-se la câțiva centimetri unul de altul, toți elevii din jurul lor privindu-i.

— Îmi pare rău, Melissa, dar prințesa mea mi-a furat deja inima. spune zâmbind ușor trist, mângâindu-i brațul.

Chipul fetei a devenit brusc ușor nervos și deranjat, văzându-l cum pleacă în căutarea brunetei.

— Ce vrei să-mi spui atât de important, Ryan?

Întreabă bruneta după îmbrățișare, chipul ei schimbându-se atunci când ambele mâini ale băiatului au fost plasate pe chipul ei, Ryan zâmbind.

— Am văzut toată situația dintre tine și Jeongguk, Yoorim. Dacă te iubea, erați împreună de mult timp, așa-i?

Cuvintele băiatului începeau să o sperie pe fată, dar faptul că erau adevărate o speria cel mai tare.. A înghițit în sec, așteptând ca el să continue.

— Jeongguk nu-ți răspunde iubirii, însă tu tot pe el îl vezi și numai la el te gândești încontinuu, în loc să observi persoanele care țin cu adevărat la tine.

— Ryan..

— Eu te iubesc, Yoorim. Mai mult decât o face prietenul tău din copilărie. Fii iubita mea.

O lacrimă a curs pe obrazul fetei, care acum îl privea șocată și mută, Ryan apropiindu-se mai mult de ea pe secundă ce trecea.

Și-a înclinat capul și s-a oprit când din ochiul fetei a mai curs o lacrimă, privirea lui imediat mutându-se pe cel ce apăruse la câțiva metri în spatele fetei, și o căuta cu privirea.

Imediat și-a lipit buzele de ale ei, Yoorim mărind ochii la acțiunea sa, punându-și mâinile peste ale lui, neștiind ce să facă.

Când privirea lui Jeongguk a căzut pe cei doi, a simțit cum inima i se frânge în o mie de bucăți, Ryan apăsând mai mult sărutul însă Yoorim tot indecisă era.

Nu-i putea face asta lui Jeongguk.. Trebuia să-l refuze pe Ryan.

Brunetul le-a întors spatele nervos, încercând să nu înceapă să plângă în văzul tuturor, nevăzând că în drumul lui a lovit brutal pe cineva cu umărul.

— Ai grijă pe unde mergi!

Se aude cu ecou pe holurile aproape goale, Yoorim îndepărtându-se de șaten și privind în spatele ei, văzându-l pe Jeongguk îndepărtându-se tot mai tare.

— Îmi pare rău, Ryan!

Atât spune fata ca mai apoi să o ia la fugă după brunet, încercând să îl prindă din urmă până ce acesta să dea colțul pentru a intra pe alt coridor.

— Știam că îl place pe Ryan! Știam!

Imediat cum a dat colțul către clasa lui, în fața lui a sărit Melissa, vrând să o ignore însă un gând l-a fulgerat, vorbind fără să gândească:

— Îți accept propunerea de a fi împreună.

Yoorim imediat s-a oprit în loc înainte de a da colțul, sprijinindu-și mâna de peretele de lângă ea pentru a-și menține echilibrul, iar cu cealaltă acoperindu-și gura.

— Știam că până la urmă o vei face.

Spune blonda zâmbind învingător, oferindu-i iubitului ei o îmbrățișare înainte de a-și împleti degetele cu ale lui și de a pleca din zona aia.

Yoorim a început să plângă imediat ce cei doi s-au îndepărtat, lipindu-și spatele de peretele rece. S-a lăsat în jos, luându-și genunchii la piept și ghemuindu-se în încercarea de a se calma.

Și-a ridicat capul și a privit cu ochii plini de lacrimi la mâna care îi mângâia brațul, Ryan prinzându-i mâinile în ale lui și ajutând-o să se ridice, începând apoi să-i șteargă lacrimile.

— Ești bine? întreabă trist.

— Cred că ai dreptate, Ryan. spune suspinând, încercând să-și mențină propozițiile. Am văzut cui îi pasă de mine și cui nu, și cine mă iubește cu adevărat.

Decisese să îi acorde o șansă în speranța că o va face să uite de iubirea ei de ani de zile..

Băiatul a zâmbit și a strâns-o în brațele lui calde, Yoorim răspunzându-i imediat.

Clopoțelul i-a făcut să se îndepărteze, pornind împreună înspre holul care le conținea ambele clase.

Băiatul a intrat în a lui și a lăsat-o pe Yoorim să-și continue singură drumul, oprindu-se în loc atunci când Melissa a trecut pe lângă ea lovind-o în umăr, văzându-l apoi pe Jeongguk cum își privea iubita, având mâna pe clanța clasei, fiind oricând gata să intre.

După ce blonda a intrat în clasa ei dar nu înainte de a-i trimite brunetului un sărut zburător, Jeongguk a privit-o pentru ultima dată pe brunetă, intrând apoi în clasă.

Nu mai suporta. Simțea că nu mai avea aer când îi vedea pe cei doi împreună, dar mai ales pe băiatul care i-a frânt inima de nenumărate ori.

A dat frâu liber lacrimilor în timp ce fugea pe scările ce duceau în curtea interioară, ștergându-le rapid cu mâneca cămășii în timp ce a ieșit în viteză pe ușile liceului.

Nu s-a oprit până nu a ajuns pe o alee poziționată în fața unei fântâni, unde nu era mai nimeni.

A căzut pe una dintre băncile din jurul acesteia, lacrimi continuând să-i cadă pe obraji.

La două bănci distanță de ea a putut vedea și auzi un cuplu tânăr și fericit ce își dădeau de mâncare unul altuia vată pe băț din apropiere, simțind un gol imens în inimă.

Imediat s-a ridicat și a luat-o la fugă înapoi înspre cămin, chiar când voia să traverseze strada izbindu-se de un corp puternic și aproape pierzându-și echilibrul.

Și-a deschis larg ochii și a vrut să-și ceară scuze, însă băiatul din fața ei doar a rânjit și a început să se apropie de ea, Yoorim dându-se mai mulți pași în spate.

La un moment dat i-a prins brațul și a tras-o înspre el, fata închizându-și speriată ochii, însă imediat i-a deschis când băiatul cu păr roșcat a fost smuls de lângă ea, în următoarea secundă primind un pumn care l-a făcut să-și piardă echilibrul.
Continue Reading Next Chapter

About Us

Inkitt is the world’s first reader-powered publisher, providing a platform to discover hidden talents and turn them into globally successful authors. Write captivating stories, read enchanting novels, and we’ll publish the books our readers love most on our sister app, GALATEA and other formats.